Werk en ontspan in stijl tijdens onze workation!

Stel je voor: een werkplek waar je je gelijk thuis voelt, waar productiviteit hand in hand gaat met ontspanning en waar creativiteit wordt aangewakkerd door een inspirerende omgeving. Dit is precies wat je kunt verwachten tijdens de workation in Moraira, waar eerdere deelnemers hun eerste ervaring omschreven als onvergetelijk. De slogan ‘Ontdek, verbind en groei’ zal je vanzelf helemaal duidelijk worden.

Haal het beste uit jezelf én je bedrijf: werk en ontspan in stijl tijdens onze workation (14-18 oktober 2024)

combineer reizen en werken

‘Je voelt je gelijk thuis. Ik had geen betere eerste ervaring op deze workation kunnen hebben.’

Van 14 tot 18 oktober 2024 bied ik jou de kans om deel te nemen aan een unieke workation-ervaring die je niet alleen zal helpen bij het behalen van je zakelijke doelen, maar ook bij het ontdekken van nieuwe perspectieven en het opdoen van waardevolle contacten.

5 redenen waarom een workation jouw bedrijf naar een next level brengt:

1. Gezonde balans

Weg van de dagelijkse sleur! Een workation biedt de perfecte balans tussen werk en ontspanning, wat je creativiteit en productiviteit ten goede zal komen. Geniet van de ontspannen sfeer en prachtige omgeving van Moraira, waar je je batterijen kunt opladen en nieuwe energie kunt opdoen. Natuurlijk helpt gezond eten hier ook bij, dat bieden we.

workation spanje moraira
remote werken in spanje

2. Boost jouw creativiteit

Een nieuwe omgeving stimuleert het denkproces en leidt tot innovatieve ideeën. Door daarbij samen te werken met andere ondernemers tijdens de workation komt er heerlijke energie en creativiteit vrij. Input voor jouw zakelijke uitdagingen.

 

 

 

remote werken spanje3. Netwerken & kennis delen

Ontmoet gelijkgestemde professionals, vergroot je netwerk en leer van de ervaringen van anderen in verschillende vakgebieden. Profiteer van de diverse kennis en vaardigheden van mede-ondernemers en neem deel aan mastermind-sessies voor professionele ontwikkeling.

4. Leuke activiteiten

Naast werken kun je deelnemen aan verschillende activiteiten zoals suppen, wine-tasting en strandwandelen, waardoor je ook buiten de werkuren volop kunt genieten. Deel zelf in wat je wilt doen, jij hebt de regie!

5. Plezier

Een workation staat garant voor plezier, nieuwe vriendschappen en een gevoel van voldoening dat nog lang zal blijven hangen. De positieve dynamiek van de groep zal je motiveren en stimuleren om het beste uit jezelf te halen.

Heerlijk genieten!

We houden de groepsgrootte bewust tussen de 4 en 8 personen, zodat we de kwaliteit van de ervaring kunnen waarborgen. Deze intieme setting stelt ons in staat om echt het beste uit elkaar te halen door intensief met elkaar te sparren en van elkaars kennis en ervaring te profiteren. Bovendien ontstaan er vaak sterke banden tijdens de workation, waardoor je elkaar ook na afloop nog als waardevolle sparringpartners kunt blijven zien. Samen bouwen we niet alleen aan onze professionele groei, maar ook aan blijvende connecties en vriendschappen.

Laat deze unieke kans niet aan je voorbijgaan en sluit je aan bij onze inspirerende workation-ervaring!

workation spanje moraira

Workation aftrekbaar

Bonus: Wist je dat een workation mogelijk aftrekbaar is voor de belasting? Door het educatieve karakter van de workation, inclusief de mastermind-sessies en kennisuitwisseling, kun je mogelijk profiteren van belastingvoordelen. Uiteraard is het altijd verstandig om hierover advies in te winnen bij jouw eigen boekhouder of belastingadviseur. 

Voor meer informatie over de belastingaftrekbaarheid van een workation en andere vragen kun je kijken op de pagina
met Veelgestelde vragen.

 

workationSpanje

Haak aan!

Klaar om deel te nemen aan deze onvergetelijke ervaring? Meld je aan voor de Workation: Ontdek, verbind en groei die jouw zakelijke succes en netwerk verandert. Of je nu als ondernemer aanhaakt of vanuit een teambuilding met collega’s.
Ik vertel je graag meer hierover, dus laten we eerst bespreken wat jij zoekt en nodig hebt.

Mis deze kans niet om jouw professionele groei een boost te geven en tegelijkertijd te genieten van een onvergetelijke ervaring in het prachtige Moraira in Spanje (Costa Blanca). Gun het jezelf en creëer herinneringen die een leven lang meegaan.

philip en kristel migusti travel workations

Wij zijn Kristel en Philip van MiGusti Travel. Voor jou verzorgen we graag een heerlijke relaxte workation. Nou ja, je moet wel aan de bak natuurlijk, maar aan alles er omheen is gedacht. Een heerlijke villa met verschillende plekjes om te werken en een gezond en verrassend diner. Wij houden zelf erg van reizen & werken, daarom past deze combinatie ons ook goed. Gastvrijheid is belangrijk en we zorgen voor een heerlijk verblijf voor jou!

Zien we je snel?