Over mij

workation spanje moraira

Ik voel me snel overal thuis

Reizen en nieuwe dingen ontdekken, maakt me gelukkig. Toen ik jonger was reisde ik voor een jaar af naar Australië & New Zealand en daarna nog vaak verschillende maanden voor mooie tochten door Azië en Zuid-Afrika. Met de kinderen ging alles even op een pauze en beleven we vaak in Europa.

Je leeft een ander leven als je op reis bent. Waardeert andere culturen en gewoontes en leert veel over de omgeving, de inwoners en jezelf. Daarom zijn we nu aan het kijken wat er kan met kinderen die wat groter zijn (12, 17, 19 en 23 jaar)

Mixing business with pleasure

Workation = vakantiegevoel terwijl je AAN je bedrijf werkt

Met mijn 20+ jaar aan marketingcommunicatieervaring kan ik overal werken met een laptop. Dat was voor corona al zo, maar nu is het helemaal geaccepteerd.

Ik hou van helpen en gastvrij zijn, daarom ligt een workation met een zakelijke tintje organiseren helemaal in de lijn met wat ik doe. Met daarbij een heerlijke luxe verzorging voor de deelnemers natuurlijk.

Wat verwacht jij van een workation? Wil je lekker AAN jouw bedrijf werken en vrije tijd over hebben om al die nieuwe ideeen binnen te laten komen. Ga dan mee!

remote werken in spanje

"Spannend om met vreemden op pad te gaan, maar zo leuk dat we elkaar nu nog steeds spreken om te sparren!"

Abina de Hond workation

Abina

Gastvrouw Kristel en gastheer Philip hebben ons erg professioneel en zeer gastvrij ontvangen. Je voelt je gelijk thuis. Ik had geen betere eerste ervaring op deze workation kunnen hebben. Dit was gewoon perfect. Veel geleerd en gespard onderling.