FAQ

Veel gestelde vragen rondom workations

De beste tijd om naar de provincie Valencia te gaan is in het voorjaar en het najaar. Dan heb je niet de hitte, maar juist dat zomerzonnetje en zit de temperatuur rond de 23-28 graden. April en oktober zijn dus perfecte maanden!

Hoeveel kost één dag training op locatie? En wat doet een gemiddelde lunch? Wat kost een hotelovernachting met ontbijt tegenwoordig?

Natuurlijk zie je veel verschillende prijzen, toch is onze workation helemaal (en meer nog) waard voor wat we bieden. Wij willen dat iedereen een workation kan proberen en zorgen daarom dat het betaalbaar is, maar ook meerwaarde geeft. Anders kun je het zelf wel regelen. Gastvrijheid en luxe voor een meer dan prima prijs&kwaliteit verhouding. Dus zo’n mooie villa met bijna all-inclusive verzorging… dat is eigenlijk een koopje!

Nee joh, als jij in loondienst bent en op cursus gaat, ben je er ook even uit. Dus als werkende professional (zzp-er of loondienst) is deze combi gewoon een kadootje. Je kunt jouw mail checken in de ochtend. Je kan optioneel meedoen aan kennissessies en je bent lekker met jezelf en een nieuwe omgeving bezig.

We zijn allemaal altijd druk, dus zorg dat je jouw prioriteiten op orde hebt. Sta stil en start even met een korte check hoe het met je gaat. Misschien juist dan lekker AAN je bedrijf werken of die opdracht in alle rust eens oppakken op deze workation. Maak dus tijd!

➡️ Ga je mee? Schrijf je dan alvast in voor meer informatie voor 14 – 18 oktober 2024 in Moraira (Valencia, Spanje). Dan houden wij je op de hoogte!

Deze workation heeft een trainingselement voor ondernemers en professionals. Daardoor kun je – omdat ze vakgerelateerd zijn – alles boeken op opleidingskosten.

Raadpleeg altijd jouw  boekhouder, want dit is per situatie verschillend. Mocht het niet vakgerelateerd zijn, kun je nog steeds een deel terugkrijgen als je 50% van de tijd werkt.

Geloof dus niet dat altijd alles aftrekbaar is als je een workation boekt. De belastingdienst stelt namelijk wel een aantal voorwaarden, zodat het wel echt om werken (workation) gaat en niet gewoon een vakantie/privé iets is.

Iedereen van elke leeftijd, zelfstandige of loondienst werknemer, is van harte welkom. Kijk vooral in het programma naar de elementen, zodat deze workation ook echt bij jou past. We inventariseren naast leeftijden ook beroep, motivatie, ect. zodat het je ook echt gaat passen. Jij bepaalt, echt maatwerk dus!

We regelen nog een online meet & greet, zodat je de groep alvast even hebt gezien.

remote werken spanje

Zie jij jezelf hier ook al zitten?

✔️ Heerlijk AAN jouw bedrijf werken op mooie plek

✔️ En een gezond ontbijt & diner

✔️ Inclusief wine-tasting & activiteit zoals suppen